Lashes By Lisa

Mitt namn är Lisa och jag är frans- och ögonbrynsstylist, hårstylist och diplomerad internationell makeupartist.
 

Min utbildning

Jag gick min grund fransutbildning (singel metoden) i februari 2015, certifierade mig i september samma år. Utbildade och certifierade mig i volym fransar och advanced training i februari 2017. Jag är väldigt noggrann och eftersträvar perfektion vid varje behandling. Jag gör mitt yttersta för att eftersträva ett resultat som du ska känna dig nöjd med.

2016 blev jag Certifierad-Diplomerad Ögonbrynsstylist. Vilket innebär att jag grundligt är utbildad i bästa form på ögonbryn för ansiktsform m.m. Färgning av ögonbryn för att bästa matcha ditt hår är inga svårigheter. Metoden jag föredrar är vaxning av ögonbryn med ett eventuellt pincett plock för att små justera. Men kan även trådning. Jag är inte utbildad i microblading.

Jag utbildade mig till makeup artist och hårstylist hösten 2016 på Gloss Academy i Umeå där jag även vidareutbildade mig i löshårsinsättning. Är sedan december 2016 Diplomerad Internationell Makeup Artist, Hårstylist och Löshårsinsättare.

April 2018 utbildade jag mig i Elleebana One Shot Lash Lift. Behandligen förklaras enklast som en permanentning av dina fransar. Alltså att du permanent böjer dina fransar, för att slippa fransböjare tex. Behandligen är ett alternativ för dig som inte kan eller vill ha fransförlängning. Du kan även välja att färga dina fransar under behandlingen vilket ger ditt Lash Lift en extra effekt.

Augusti 2020 gick jag en Brow Lift utbildning hos Jane på Lash 'n' Brow Store i Helsingborg. Då fick jag lära mig nya tekniker, bland annat om hur man styr stråna för önskat resultat m.m.

Mars 2022 gick jag min senaste utbildning. Kan numera titulera mig diplomerad tandblekningsstylist.

Så numera är jag:

  • International Diplomerad Makeup Artist
  • Diplomerade Hårstylist
  • Diplomerade Löshårsinsättare
  • Certifierad-Diplomerad Fransstylist, singel
  • Certifierad-Diplomerad Fransstylist, volym
  • Certifierad-Diplomerad Advanced Training fransar
  • Diplomerad Elleebana Lash Lift stylist
  • Diplomerad Ögonbrynsstylist
  • Diplomerad Brow Lift stylist
  • Diplomerad tandblekningsstylist

Vart jag håller till

Jag är på Studio Divine på Storgatan 49, Umeå.

Studio Divine håller jag till en trappa ner på Studio Divine Beautyroom. Där delar jag arbetsplats med Melina och  Josefin. Jag och Jossan delar arbetsrum och Melina har ett eget rum. På min behandlingsbänk har jag försökt göra det så mysigt som möjligt med en memoryfoam madrass, kuddar och filtar. I rummet finns luftfuktare, dämpad belysning, doftljus och lugn musik för bästa möjliga avslappning. 90% av tiden finns där även en Miniatyr Bullterrier, han är jätte snäll och älskar männikskor. Är du hundrädd, meddela gärna så får han vara i ett annat rum under din behandling.

Recensioner från kunder

Grymt duktig, driven och trevlig tjej som man alltid känner sig välkommen till. Galet snygga och hållbara fransar. Har man börjat gå hos Lisa vill man aldrig gå någon annanstans. - Helena

Är så otroligt nöjd med mina fransar, dom håller minst 6 veckor på mig utan att det blir glest och ser onaturligt ut! Lisa är verkligen superduktig i det hon gör och jag blir alltid så glad när jag är hos henne, super trevlig.
- Stina

Otroligt duktig på det hon gör! Supernöjd med både mitt lashlift och browlift. - Vendela
Första besöket och är hur nöjd som helst. Supertrevlig tjej som kan sin sak! Professionell och tillmötesgående. Rekommenderar varmt! - Sara
Otroligt duktig och blir alltid lika nöjd när jag gjort mina fransar hos Lisa! Söker du efter en trevlig och seriös stylist så har du henne här! - Molly